Met deze prachtige zonnebrillen van Walnoothout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerven zet jij de trend voor dit jaarBamboe houten zonnebrillen zijn geschapen van de allerbeste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als mannen. Vanwege de unieke houtstructuur is elke zonnebril uitzonderlijk. Alle Bamboehouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn ultra licht van gewicht. Bovendien zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 protectie tegen zonlicht. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere laagjes gekleurd hout in diverse tinten. Omdat elke zonnebril met de hand worden geproduceerd en door de verschillende kleuren en de karakteristieke houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Walnoothouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt gebruikt voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enig model houten zonnebril is hetzelfde. Brilmontuur van Bamboehout in meerdere houtlagen. De aarde, de stilte, de storm, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geschapen van robuust bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een mode die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol geestdrift en vernieuwing. Een product, waar geen ander artikel aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Skateboardhout en hebben gepolariseerde zwarte lenzen. Bovendien zijn ze ook nog gemakkelijk te dragen. Ideaal voor op de zandstrand. Bovendien beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt houten zonnebril het geriefelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet kapot te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Met deze prachtige zonnebrillen van Walnoothout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerven zet jij de trend voor dit jaar”

Leave a Reply

Gravatar